Verzoek

Vrijdag 18 september 2020

Geachte ouders,

Een uur geleden is er een mail gegaan naar de gezinnen met 3 of meer kinderen. In deze mail staat een verzoek tot inschrijving voor de oudergesprekken op 29 september en 1 oktober (met bijbehorende inlogcode).

Tot onze grote verbazing zien we nu dat er gezinnen met 1 of 2 kinderen zijn die zich al ingeschreven hebben. Dringend verzoek aan de gezinnen met 1 of 2 kinderen om te wachten met inschrijven tot maandag. De mail zal ook dan pas verstuurd worden naar de gezinnen met 1 of 2 kinderen.

Wij kiezen voor deze instructie om de gezinnen met 3 of meer kinderen de gelegenheid te geven om hun gesprekken te kunnen inplannen zonder al te grote gaten ertussen.

Mocht u nog geen mail ontvangen hebben met hierin de inlogcode voor de oudergesprekken, deze zult u maandag ontvangen.

Alvast bedankt voor uw medewerking en een fijn weekend gewenst.

Het team van BWB