Floralia luidt voorjaar in

Zaterdag 7 april 2018

Het kon niet mooier. Op het moment dat het voorjaar echt doorbreekt, hield onze school de jaarlijkse Floralia. Een traditie die al meer dan 60 jaar standhoudt.
In een ver verleden was het zelfs zo dat deze activiteit werd verspreid over drie dagen (vrijdag, zaterdag en zondag). Tegenwoordig keert de Floralia jaarlijks terug op een vrijdagavond in het voorjaar. De opbrengst komt ten goede aan de ouderraad, die het weer ten goede laat komen aan de leerlingen door middel van het organiseren van activiteiten of de aanschaf van materialen.
Afgelopen vrijdag was het weer zover. Een avond waar de 321 leerlingen al lang naar uitkeken en die weer gevuld was met diverse activiteiten. Er waren o.a. vele spelletjes, een disco, een kapsalon en een Rad van avontuur. Daarnaast vond de trekking plaats van de grote verloting waarvoor de afgelopen weken fanatiek loten voor waren verkocht door de leerlingen van de bovenbouw. Winnaars van deze verloting die niet aanwezig waren, krijgen persoonlijk bericht.
Aan het eind van de avond ging iedereen met een goed gevoel naar huis en kon het voorjaar echt beginnen!
Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft meegewerkt om deze Floralia een succes te maken. Bedankt voor jullie inzet! Hetzelfde geldt natuurlijk voor de sponsoren.
Ouders kunnen binnenkort met de speciale inlogcode de foto’s bekijken op de website en de APP.