Avond4daagse 2021

Vrijdag 30 april 2021

Unieke Avond4daagse in Dalen, Wachtum en Dalerveen

Even leken de coronamaatregelen roet in het eten te gooien. Maar met een unieke editie kan hét wandelfeest voor kinderen toch doorgaan. Tussen nu en 30 juni 2021 kunnen kinderen in Dalen, Wachtum en Dalerveen hun eigen Avond4daagse lopen. Volledig coronaproof. De Ouderraad van de BWB-school organiseert samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.

Eigen routes

Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten!

Kies je eigen wandelmoment

Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen nu en 30 juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk via https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/dalen Deelname kost €6,50. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven (zichzelf en) hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. En de welverdiende Avond4daagse medaille ontvang je automatisch. Wil je eerst meer informatie? Bezoek dan www.avond4daagse.nl.

Heel veel wandelplezier!!!

Ouderraad BWB school