Groep 7b wint Mediamasters!

Maandag 27 november 2017

De afgelopen week hebben de groepen 7 en 8 meegedaan aan de Mediamasters. Dit in het kader van de Week van de Mediawijsheid. De leerlingen gingen aan de slag met 150 zogeheten MediaMissies: ze kregen vragen en opdrachten voorgeschoteld die te maken hebben met thema’s op het gebied van mediawijsheid. De kinderen verdiepten zich, zowel op school als thuis, onder meer in sociale media, informatievaardigheden, programmeren, cyberpesten, vloggen en online samenwerken. Zojuist kwam er onaangekondigd een cameraploeg van TV Drenthe binnenvallen bij groep 7b. Wat bleek namelijk; groep 7b van onze school bleek de beste van Drenthe te zijn! We zijn natuurlijk super trots! De beelden zijn vanavond te zien in het nieuws op TV Drenthe.