Sfeervolle kerstviering

Vrijdag 22 december 2017

Afgelopen donderdag 21 december werd op grootse wijze het Kerstfeest gevierd. In de weken voorafgaand waren er in de diverse klassen al vele voorbereidingen getroffen. Zo was er druk gewerkt om de klassen in kerstsfeer te brengen. Het eindresultaat was uiteindelijk prachtig. Donderdagavond verzamelden de leerlingen zich op school. In de klassen werd er vervolgens genoten van een kerstbuffet. Alle kinderen hadden weer zelf hapjes meegenomen. Alle ouders hadden hier ontzettend hun best op gedaan. Het zag er dan ook geweldig uit en smaakte uitstekend. De kinderen waren dan ook zeer enthousiast en smulden van al dat lekkers. Een mooier compliment voor de ouders is er niet denkbaar!
Bij deze willen we iedereen dan ook ontzettend bedanken! Dit geldt natuurlijk ook voor de kerstcommissie en de ouderraad. Het is geweldig om altijd maar weer op jullie te kunnen rekenen!

Ouders kunnen met hun inlogcode bij het onderdeel 'Foto's en video's' een groot aantal door de fotocommissie gemaakte foto's bekijken. Een echte aanrader! De foto's van de kerstviering worden nog verder aangevuld.