Medezeggenschapsraad lid gezocht

Woensdag 24 april 2019

Het schooljaarplan, de formatie, de begroting, het Kanjerbeleid, verkeersveiligheid, de grootte van de groepen; zo maar wat onderwerpen waar de Medezeggenschapsraad zich mee bezig houdt. In de Medezeggenschapsraad zitten medewerkers en ouders die de directie adviseren over en soms ook instemmen met beleid. De Medezeggenschapsraad vertegenwoordigt alle medewerkers en ouders van de BWB-school. Voor het nieuwe schooljaar zijn we vanuit de ouders van de kinderen op zoek naar een nieuw lid.

De MR vergadert meestal 7 keer per jaar op een doordeweekse avond. De tijd die het kost is ongeveer 2 uur per keer.

De leden van de Medezeggenschapsraad zijn:

Ouders:

• Fokke Altenburg (voorzitter)
  • Edwin Knip
  • Jacco Landlust
  • Aljen Ludwig

Medewerkers:

• Eline Boesjes
  • Jantine Huizing
  • Marloes van der Weide
  • Janine Akse

Contact
Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via e-mail: mr@bwbschool.nl Uiteraard kun je ook één van de leden aanspreken. Wij horen graag van je!